HANDIGE WEETJES

RESTAURANT AT HARRY’S

Op de camping bevindt zich het gezellige restaurant At Harry’s, waar vanaf half 8 ’s ochtends brood verkocht wordt terwijl u de Nederlandse krant van de dag kunt lezen of nieuws kunt kijken op groot scherm. Verder kunt u er terecht voor een lekkere kop koffie of de specialiteit van het huis: Cappuccino !

Vanaf 14.00u kunt u snacks bestellen en om half 7 ’s avonds opent ook de keuken van het restaurant, voor (afhaal) pizza’s en grillgerechten. Er zijn wekelijks dagmenu’s zoals Doner Kebab in het hoogseizoen, gegrilde kip, Live Cooking avonden met bijvoorbeeld Paella en de gezellige gezamenlijke maaltijden.

 

 

 

BAR EN TERRAS

De bar en het terras zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Gezien het grote aantal jongeren op onze camping, worden er uit voorzorg geen sterke dranken geschonken. Enkel wijnen en bieren, wel schenken wij aperitief of likeur als men ook komt eten.

Daarnaast voeren wij een ontmoedigingsbeleid tegen sterke drank en verbieden de consumptie ervan op het terras en het strandje.

 

ESPJUNI 159

 

Op het terras kunt u gratis gebruik maken van WIFI, er worden verschillende avonden georganiseerd welke gratis toegankelijk zijn voor de campinggasten. Wij verzoeken onze gasten nadrukkelijk geen consumpties van de staanplaatsen mee te nemen naar het terras.

 

20140628 180202_P1000654_1024

 

 

HUISHOUDELIJKE REGELS

Omdat wij een camping zijn voor gezinnen met tieners, handhaven wij een aantal regels om het verblijf van al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wij verzoeken u om deze regels met uw kinderen door te nemen.

Graag willen wij u wijzen op enkele regels die van toepassing zijn op ons terrein en daarbuiten.

  • Open vuur en barbecue zijn streng verboden vanwege de droogte, de bosbranden zijn ieder jaar aanwezig in de regio: dus het gevaar is wel degelijk aanwezig. Let ook op wat u doet met uw sigaret !

BARBECUE

  • De camping moet stil zijn tussen 22.00u en 8.00u en muziek mag overdag niet luider dan op uw eigen plek hoorbaar. Het strandje is verboden terrein na 22.00u. Gelieve rekening te houden met uw medekampeerders.

 

  • Let op uw snelheid ! Gelieve stationair te rijden over het gehele terrein, ook met de fiets.
    snelheid
  • Honden moeten te allen tijde aangelijnd zijn en mogen niet op het strandje en in het meertje. Uw hond mag uiteraard wel na de dam zwemmen en spelen !

honden

  • Tijdens openingsuren is het niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het terras en de bar (pingpong/jeu de boules- terrein inbegrepen).

 

  • Na sluitingstijd mag men op het terras blijven om na te praten, het verlaten van de camping is niet toegestaan, zowel achter of voor de camping. Aangezien het merendeel van onze gasten minderjarig is, verbieden wij flessen sterke drank. Ons personeel is gemachtigd deze in beslag te nemen wanneer er geen gehoor aan dit verbod wordt gegeven.

 

  • Bij het verlaten van het terras doen wij er alles aan dat men direct naar zijn of haar staanplaats gaat zonder overlast te veroorzaken onderweg danwel bij het sanitair gebouw.