CHALETS

Alle chalets zijn gesitueerd op het voorste gedeelte van de camping aan de linkeroever van de rivier. Er zijn meerdere typen met verschillende interieurs. Alle accommodaties beschikken over voldoende ruimte waar met gemak een auto of bijzettentje geplaatst kan worden.

De accommodaties zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Elk chalet beschikt over een ruim, overschaduwd terras met tuinmeubilair en avondverlichting.
De huisjes zijn sfeervol modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Premium Chalet 4 of 6 persoons 

Langs de hogergelegen bosrand van de camping, met uitzicht over de camping, het dorpje en/of het riviertje, een royale ligging met schaduw en rust.

Deze accommodaties zijn uitgerust met extra voorzieningen zoals een vaatwasser en Senseo-koffieautomaat, slaapkamer van de ouders voorzien van verduisterende jaloezieën, extra breed en lang bed en alle matrassen zijn van superieure hotelkwaliteit. Om uw warme douche te garanderen zijn deze chalets uitgerust met electrische boilers en wordt de temperatuur in het voor- en naseizoen in alle ruimtes behouden door gevelkacheltjes. De premium chalets zijn ingericht met een lavendelblauw interieur en stijlvolle houtkleuren. De terrassen bieden schaduw en comfort met luxe tuinmeubilair.

 


KLIK HIER VOOR ALLE PREMIUM CHALETS

 

Chalet comfort 4 of 6 persoons

De comfort chalets hebben een zomerse uitstraling met witte of crème buitenzijde en blauwe of groene luikjes

Kookstel met vier gaspitten, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, complete keukeninventaris, een lichte badkamer met douche en wastafel, apart toilet, twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee losse eenpersoonsbedden, een zit- en eethoek en veel licht.

Aangezien deze chalets onderling verschillen zijn sommigen iets ruimer, anderen hebben een mooie schaduw- en/of bosrand ligging, ver van het doorgaand verkeer.

 M23
KLIK HIER VOOR ALLE CHALETS COMFORT