ONZE PREMIUM CHALETS

PREMIUM CHALETS

LE CARLIT PREMIUM – 4 PERS  

Deze luxe premium chalets beschikken over een unieke ligging aan de Bosrand van de camping, met uitzicht over het riviertje en/of het dorpje. Voorzien van schaduw, voldoende ruimte om eventueel een bijzettentje te plaatsen enkelen zelfs een ‘privé-tuintje’. Dankzij de onlangs toegevoegde schaduwdoeken, bent u niet alleen verzekerd van een aangename schaduw op uw terras tijdens de grootste hitte van de dag, tevens kunt u genieten van uw privacy tijdens uw verblijf.

De premium chalets zijn uitgerust met vaatwasser, Senseo koffieautomaat, design interieur en moderne inventaris, een grote koelkast met apart vriesvak, vier-pits gasfornuis, electrische boiler (nooit meer onder een koude douche!), Bultex hotel-kwaliteit matrassen, volledig verduisterende jalousieën in de ouderkamer en design tuinmeubilair met een ligstoelen en een hangmat. Het terras ligt ver van de kinderkamer zodat u tot ’s avonds laat buiten kunt zitten op uw ruime, half-overdekte terras.

Wilt u met vrienden of familie op vakantie? Twee van de mobilhomes hebben een combi-ligging, tegenover elkaar, zodat u gezamenlijk vakantie kunt vieren met uw eigen gezinsprivacy indien gewenst, of de ruimte rondom uw huisjes kunt benutten om gezamenlijk te eten!

Details premium chalet CARLIT 4p 

 

LE CANIGOU PREMIUM – 6 PERS 

Bent u met meer dan vier personen of gewoon behoefte aan drie slaapkamers? De premium chalets bestaan nu ook in een 6 persoons-uitvoering ! Evenals de 4-persoons variant liggen deze huisjes aan de bosrand van de camping, afgelegen en met prachtig uitzicht over het terrein en het dorpje. Schaduw en pricavy gewaarborgd en extra ruimte voor uw gezelschap! De mooie chalets zijn eind 2014 geplaatst en voorzien van alle extra’s zoals hun kleinere zusjes, met het voordeel dat er in de twee kinderkamers, het tweede bed onder het eerste geschoven kan worden voor meer beweegruimte! Uiteraard zijn de vaatwasser, Senseo-apparaat en design tuinmeubilair voorzien, evenals dekbedden en kussens.
Gezien de uitvoering van deze huisjes moet het plaatsen van een bijzettentje expliciet aangevraagd worden op het moment van reserveren.

Details premium chalet CANIGOU 6p